Do kremu:
Wszystkie użyte surowce muszą mieć temperaturę pokojową.
W misce wymieszaj jajka ze skondensowanym mlekiem. Dodaj roztopione masło. Mieszaj mieszaninę, aż będzie gładka.
Przesiewamy mąkę. Wymieszać z kakao i proszkiem do pieczenia. Wlej mąkę i kakao do płynnej bazy. Wymieszaj jednorodne gładkie ciasto.
Ciasto dzielimy na trzy części. Każdą część wypiekamy w formie wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temperaturze 180°C przez około 10-15 minut.
Upieczone ciasto wybieramy z formy. Odetnij krawędzie i zmiel mikserem do okruchów. Przygotuj krem: Śmietanę mieszamy z cukrem pudrem, uzyskujemy jednolitą gładką śmietankę.
Na krążki ciasta nakładamy krem. Krem nakładamy również na boki i górę deseru. Posyp okruchami.