Wiedza w połączeniu z idealnie dobranymi składnikami i odpowiednio nadanej temperaturze pieczenia sprawia, że całość rozpływa się w ustach, a zarazem wygląda i smakuje obłędnie. Przenieś się do południowoamerykańskiego klimatu, nie opuszczając przy tym swojego domu.
By przygotować marynatę do mięsa wymieszaj ze sobą te trzy płynne składniki: ocet winny, wino, oliwę z oliwek. Następnie całość dopraw rozmarynem i pieprzem.
Dokładnie umyte i osuszone papierowymi ręcznikami mięso umieść w przygotowanej wcześniej marynacie na co najmniej dwie godziny.
Przygotuj formę do pieczenia z wyższymi bokami. Przenieś do niej mięso i całość zalej marynatą. Ważne jest by mięso było przykryte pergaminem. Wierzch posyp przygotowaną wcześniej solą. W nagrzanym do 195 ° C piekarniku ostrożnie umieść potrawę. Po upływie 30 minut twój pyszny posiłek jest gotowy.