Jak jeść barszcz, aby szybko stracić na wadze? Szczegółowa instrukcja oraz przepis

  • 1 buraka
  • 1 selera
  • 1 marchewki
  • 1 cebuli
  • 1 cukinii
  • 1 papryki
  • 0,5 kapusty
  • 2-3 past pomidorowych
  • 14 szklanek przegotowanej wody
  • oleju słonecznikowego
  • soli, pieprzu i zieleniny do smaku

Wszystkie warzywa należy dokładnie umyć. Cebulę, selera, marchew i buraka obieramy, kroimy na plastry i ścieramy na tarce. Na patelni rozgrzewamy olej i lekko podsmażamy na nim starte warzywa. Następnie dodajemy do nich pastę z pomidorów.

Kapustę i cukinię siekamy, wrzucamy do garnka z wodą, przyprawiamy i gotujemy. Po zagotowaniu przekładamy warzywa na patelnię i dodajemy do nich starte wcześniej składniki. Całość dokładnie mieszamy.

Dieta barszczowa na cały tydzień

error: Treść zabezpieczona !!