Przepis na rybkę pod pierzyną – Tak proste, a takie smaczne. Każda gospodyni musi znać ten przepis

Dania z ryb są nie tylko smaczne. Musimy pamiętać, że ryby są dużo zdrowsze od mięsa, a z nich możemy przygotować dania na śniadanie, obiad, kolację, a także na święta i przekąski na imprezę.

Jak sami widzicie, z ryb można stworzyć wiele potraw. Dziś przedstawiamy pomysł na rybkę pod pierzynką.

Do tego dania potrzebujesz niewiele składników, a obiecujemy, że efekt będzie genialny i zachwyci Twoich domowników oraz gości.

Jakich składników potrzebujemy?

  • kilogram łososia
  • jedna cebule
  • 200 g majonezu
  • sól i czarny pieprz do smaku
  • dwie łyżki soku z cytryny
  • jedna łyżeczka musztardy
  • dwa ząbki czosnku
  • 50 g mozzarelli
  • 50 g żółtego sera

Jak przygotować rybę pod pierzynką?

error: Treść zabezpieczona !!